dijous, 27 de setembre del 2007

És bona aquesta: A Lorca el va matar la seva família. Birmania és socialista?Kafkiana actualitat -3-

-Després d'aguantar la pallissa del Rubianes arreu i la cançoneta contínua que a Lorca -gran poeta- el va matar el feixisme, s'ha descobert que el van matar PER PELES. Ooooooh! Cau un altre dels mites rojos per excel.lència.

"La muerte de Lorca fue instigada por miembros de su propia familia. El golpe de estado del 36 sirvió para saldar antiguas rencillas por propiedades en litigio".

- Els mitjans es gasten la boca dient que Birmània és una dictadura militar. Birmània no és feixista, es COMUNISTA MARXISTA. O socialista, tant és.

Anem malament si no us hi haveu fixat. Ja us vaig dir que : ULL A LA DADA. Cal saber mirar les notícies.

dijous, 20 de setembre del 2007

Ràbies, conyes i penes de la kafkiana actualitat

- La més bleda que roja (ha ha ha) Psceista Judit Mascó presenta un programa infecte a la Tele cuatro en que es degraden unes quantes nenes. L'objectiu es oferir-los-hi un futur de dona objecte.

- El comunista Imanol Arias fa un anunci d'aquestes entitats financeres capitalistes que es dediquen a entrampar la gent amb crèdits unificats. La mare que...

- Us heu fixat que el Zapatero s'ha estrenat en la moda de portar el jersey a les espatlles, com l'Aznar? Us heu fixat que no sap portar-lo? Ho haveu vist?

Espero que us hagin passat de llarg aquestes -algú en dirà- carallotades ja que això voldrà dir que ofereixo informació.

Ull a la dada!

dissabte, 15 de setembre del 2007

Ràbies, conyes i penes de la kafkiana actualitat per a reflexió general (1)

- El govern de progres, per a progres; el govern de les capes més lumpen; el govern "amic" dels catalans, no deixa jugar ni amistosos a la selecció de futból catalana. Els dolents i anticatalans però, diuen que són els del PP. Estan sonats. Ben grillats. No et sembla, Puigcarbó?

- Van dir els locutors de TV3 que cap dels jugadors de la final de la Copa de Catalunya de futbol se sabia l'himne de Catalunya.

Em sembla que si no n'hi posem dos,...