dijous, 29 de maig del 2008

Catalunya, no hi ha camí a la independència, la independència és el camí. (Voleu dir que la mereixem?)

Quin és el camí?

Després dels posts de Stark i Creuat ja no sé on sóc. No sé si aquest invent és fruit d'un atac de paranoia o és una cosa seriosa. A pesar que segueixi en el fons pensant el mateix: Ni anar a Madrid amb el cistellet ni bombes. Per retrobar la nostra dignitat i que no ens prenguin el que és nostre cal avançar en la via -boicot econòmic- que he proposat. Si aquesta campanya concreta que proposo és esbojarrada, que altres proposin la seves!! La història i les noves generacions els recordaran. Tot i que si no ens afanyem, sense llibertat plena les noves generacions ja no seran catalanes. Ara ja justeja.

E-notícies em censurà, però altres blogs de referència no. Això representa recolzament implícit, tot i que amb la boca petita. O és que la tenen ocupada llençant grans soflames, grans reflexions, grans arguments, -que a Madrid es passen per on sabeu. Ni els hi arriben- però cap idea pràctica. No culpo la seva covardia, temen per les garrofes.

Us enrecordareu de mi quan aneu a una platja com anxoves, quan veieu la merda a la riba o l'horitzó de ciment, o quan algun foraster us en foti alguna. Us enrecordareu quan d'aquí uns quants anys, per culpa dels botiflers, dels forasters, dels catalans panxacontents, i dels polítics idiotes, veieu impotents que no podem sortir del mateix atzucac i com les coses amb Espanya continuen igual. Igual que fa 10, 30 o 300 anys. Su juro.

La fe en els polítics no mou un gra de pols.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

El llistat sencer de diaris espanyols per a enviar una carta a tots ells d'una tacada recordo que n'hi havia una a la web de HAZTE OIR. Pel demés em sembla clar que només plorant no farà pas res Catalunya.

Anònim ha dit...

El que està clar és que el país està perdent la dignitat al mateix ritme que el patrimoni i els drets que ens roben. I que el país no està per la tasca i els polítics van a defensar el sou.

Estic rebent un inusual nombre de visites estrangeres. Ja tindria pebrots que algú d'aquests, des de fora, se li ocorrés "ajudar-nos" i s'armés.

Ja he dit però que la llavor ja està llençada. Arribarà la primavera i potser un dia brotarà.

Anònim ha dit...

Penso que una cosa que espanta molt als turistes és el terrorisme i ETA, i no ho has posat a la llista.

Lycaon ha dit...

Hahahahahah! L'altre dia vaig veure un video en què algunes persones opinaven sobre l'habitatge a Espanya. Em va fer gràcia l'escriptor Albert Sánchez Piñol, que va dir que el sistema només beneficiava els milionaris, els turistes i els okupes, els mateixos de sempre.

Anònim ha dit...

Bona aportació, Lycaon. Em sorprèn però que el Piñol digui que el sistema beneficïi els ocupes. Serà que li ha calgut tenir peles llargues per deixar-se de fantasmades progres. Tot i això vull especificar que no és el mateix una xusma que se't foti al pis que uns joves creatius en una nau abandonada.

Esteu a l'aguait que tincs unes perles preparades de l'Om, del Serrat, de l'Empar Moliner i d'altres, que riureu.

Anònim ha dit...

Ah, anònims, lo de la ETA, tens tota la raó, i el llistat ja l'he trobat i ho he enviat a través de Hazte Oir. De moment el que he aconseguit és rebre un correu -com si fos retornat-. Possiblement amb un virus? Algú em deu tenir ganes.