dimarts, 2 de març del 2010

En defensa pròpia d' UQV -el crític i fitxador de blogs.

Cap altre fitxat d'UQV -Un que vigila-, ha assolit el mateix que jo: He obtingut zero absolut en tots els apartats valoratius, però malgrat això estic content.

1er Un antagonista ideològic no podia fer una altra fitxa, i estic content perquè m'aparta de "la grisalla"; reconeix que també puc ser estimat i perquè cap i a la fi ha entès el joc.

2n Hora de la Nocilla. Els fills voltant per casa. No se li ocorre una altra cosa a l'Om que portar al plató una tia que viu de fotre's en públic a la boca, a davant i darrera tot el que li diu el director. Om la porta per a que expliqui i convidi a les nostres mares, esposes i filles a entrar en el món de la pornografia per a dones. Tot això a la televisió de la Generalitat. A aquesta jo li deia tiaputa -òbviament és pitjor que una puta, per allò de la intimitat-. Doncs bé senyors, estic content perquè entre totes les perles, aquesta és la que ha triat el senyor espia -cosa que li agraeixo- com a paradigma del meu fanatisme, paranoia i no sé quantes coses més. Del Sostres hi discrepo en algunes coses, no ens confonguem.

Suposo que a ell i als que li van a la banda els hi ve de nou la cosa i tenien assumit que els únics que poden insultar són les famílies progres, MAMAMAMA. Com la vaca sorda, a qui tothom accepta que d'E-Cristians en diguin E-Cretins. És maco això, eh?

Allò més curiós és que els "progres-progressistes", que haurien de ser els més contents veient a través de les meves perles com es va materialitzant la seva idea libèrrima del món, són els que s'emprenyen, en canvi la gent que veu astorada el nostre esdevenir és la que s'ho passa millor llegint-me. De què esteu emprenyats si guanyeu!? Encara que sigui pírricament.

Quedi aquí la meva tasca, gaudiu-la i patiu-la, però sobretot, sobretot reflexioneu-hi. Res de por, deixeu de ser grisalla. Per l'excel.lència i l'ordre! Gràcies per llegir-me. Jo també us estimo, a tots.