dimecres, 11 de juny del 2008

MA MA MA MA -i no és Ma Baker,més aviat el MAMA MAMA Caca de la Trinca.


  Cada dia, sense venir a tomb, trobes algú que brama contra l'Església. A darrera sens dubte hi haura algun grup dels que enumero i destapo. 

Forces que promouen les injúries, calúmnies i campanyes així com la part de la ciutadania que els secunda.


MARXISTES, MARICONS , MAÇONS I
MAMONS

Marxistas,mamones, maricones y masones

Ma de mal, mal del MALIGNE
Aquí teniu el trio Ma Ma Ma i tota la Mamonada de palmeros.

Notes. - Sempre separo maricon d'homosexual -gent que em mereix tot el respecte-. Aquí em refereixo al Lobby Gai i la mariconeria andante, amb totes ses mentides i manipulacions, suposo perque està emprenyada perquè l'Església a "lo seu" no li diu matrimoni -ni l'Església, ni cap país civilitzat o sense civilitzar-.

Quan parlo de mamons em refereixo a la gent de bona fe que es creu el que diu el trio Ma Ma MA perquè no han passat de l'edat de mamar. O bé perquè encara es mamen el dit. Els mamons son els que em fan més por dels quatre.

Això que dic em valdria l'expulsió de la vida pública, quan no la persecució -tot i que no mato una mosca-. Així són els progres, així són els enemics de Déu.

Stark,a. lakk, i amics tots  menjacapellans, encara que aquesta lectura us hagués emprenyat una mica, estic segur que us haurà fet una mica de gràcia també.

PASSA-HO!

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Oh! Quin to en la proclama, directa i contundent; quina solvència en l’argumentació, neta i precisa; i quina elegància en la crítica, constructiva i conciliadora.

Malgrat tot... no estic d’acord amb tu. Ja no és només que les majúscules desproporcionades i l’eslògan sensacionalista no són suficients per convèncer-me, ni mirant-me el teu text amb la mica d’atenció que puc manllevar-li als exàmens vegi de lluny que els dos ‘sectors’ d’aquest blog continuarem igual que abans (cadascú té una opinió -gairebé- oposada a l’altre).

És que la teva concepció de la societat i de la religió, que dones per veritat absoluta, no esdevé gens clara a l'anàlisi racional.

En parlarem. Per facilitar l’entesa abans de procedir al debat en si mateix –que em reservo per quan hagi acabat la selectivitat i posteriors festeigs– et demano que m’aclareixis alguns dubtes:

1. Marxistes: Quines restriccions apliques al terme ‘marxisme’? Ja saps que el socialisme té diverses corrents i que en els últims anys ha derivat tant que ara es fa impensable dir-li pel seu nom originari... El PSC i el PSOE són, per tu, marxistes? Els odies només perquè són ateus?

2. Maçons: Has llegit mai que algunes figures bíbliques (com Noè, Moisès o el propi Adam) foren dels primers maçons? T’agafa un infart en llegir això? O només parles dels maçons moderns? Que ens agradin els escacs ens fa ser maçons? Quin és exactament el missatge dels maçons i què fa que et posin els pèls de punta? No són quatre il•luminats que es passen el dia fent matemàtiques a casa seva?

3. “Maricons”: El seu problema és, com dius, que demanen que l’Església els reconegui com a matrimoni? També són “maricons” els homosexuals els que només es volen casar pel civil? Els heterosexuals que creiem que mereixen tenir els mateixos drets a nivell jurídic –a nivell religiós m’importa un rave- també som maricons? O som mamons?

4. Mamons: Has agafat el terme perquè comença amb “ma”? Si no estem d’acord amb tu i no som de cap de les categories anteriors, som mamons? És mamon tot aquell que no contempli l’existència de Déu? I quan dius Déu, et refereixes només al Déu cristià? A alguna doctrina, algun sector del cristianisme? A quines religions –o corrents religioses- exclous?

Si em pots resoldre això, el debat podrà ser molt més definit i podrem ometre aquells aspectes de menys transcendència per detectar quins són els nostres veritables punts de desacord...

Au doncs, salut!
g.

Anònim ha dit...

Abans de comentar el seu post, m'agradaria destacar l'actitud que prenen alguns bloggers en visitar aquest blog -m'hi incloc- que sembla ha passat de ser una intenció d'intercanvi d'idees a ser una mena de creuada racional per intentar esbrinar el pensament de pafiam i, per suposat, intentar convertir aquest a l'ateisme. He fet servir creuada, perquè probablement, aquesta actitud, aquestes visites, no obtindran tampoc massa... rebuda amistosa, ni arribaran a conquerir res.

Demanaria també, una mica de respecte. Si proclama l'amor, i el de l'església, limitïs a una mica de coherència, per favor, i intenti no deixar anar tant els seus impulsos viscerals i intenti, això, respectar.

A part de la gratuïtat com usa conceptes, i com els perverteix -talment el franco de polònia, el dec estar afalagant, es deu sentir orgullós...-, voldria preguntar-li si realment creu que unes persones, unes persones joves, "mamones", que es creuen tot el que els diuen un conjunt Ma Ma Ma, que encara es mamen el dit, dedicarien el seu temps escrivint, pensant, redactant, i lluitant contra la seva viscositat obssessiva envès de estar-se al carrer trencant coses, fumant o anant a manifestacions anti-sistema.

M'encantaria arrencar de la seva ment prodigiosa una altra resposta de la següent pregunta: alguna experiència traumàtica o espiritual, paranormal, sobrenatural, el relaciona estretament amb l'institució eclesiàstica? El seu amor incondicional per ella, que el porta a justificar la crema de persones talment botifarres a la barbacoa, s'ha format només d'una vida practicant? És pura curiositat.

Gràcies per les seves invencions intel·lectuals -si és que arriben a tal grau-, el seu humor ens té entretinguts, ens embafa, i supera amb escreix qualsevol programa, sèrie televisiva o còmic actual, li asseguro.

lakk.

ps: evidentment, el comentari espera ser complementat amb una resposta sincera

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Ja aniré ampliant alguna cosa perquè això seria llarg.. Per començar diré que obviament aquesta INFORMACIÓ anava adressada a favor a la gent que no sap de què va la cosa, jo en dono l'explicació amb la informació que tinc,que no és poca ni massa. I VA EN CONTRA dels calumniadors i injuriosos, bàsicament. Contra els babaus que s'els creuen no hi tinc res, ja tenen prou creu amb la seva ignorància.Stark, que jo hagi de demostrar que el trio mamama vagi en contra de l'església creuria que sobra, creuria. En tot cas ja penjaré o trobareu coses a Internet.Per cert? ets tan jove que facis la selectivitat.Aclareixo lo dels maçons: no goso dir si son tan dolents com diuen però anticatòlics segur, això és l'únic que dic.

Lakk parla de l'ateïsme com una fe, soc jo el que us he de convertir! portar a la llum.Necessitaria saber, que em digui amb que falto al respecte, si és per dir maricon a un maricon, que voleu que us digui. Em sembla que els ateus i progres no esteu acostumats a prendre la vostra pròpia medicina. LO QUE HEM D'AGUANTAR NOSALTRES!Cada dia del món!Com els nens petits, qui ha començat? Si algú diu una calumnia li dic calumniador, i ja està.

I què voleu que pensin els joves si l'únic que han mamat és l'odi i la burla a l'Església.No és culpa seva ser tan ignorants.-Això m'ho podria contestar.
No tornem amb la Inquisició, sisplau.Segur que els vostres n'han pelat més.
No enten el meu amor per l'església i en canvi entén l'odi d'altres cap a ella?Sí?La resposta del perquè del meu amor és senzilla i múltiple: En principi diré que és perquè a part d'aquesta institució NO N'HI HA CAP MÉS en la que pugui tenir la mínima confiança.
Era una bona pregunta LAKK i la torno a vosaltres: Alguna experiència o vivència terrible amb lo sagrat?
Torno el complit,LAKK, jo crec ,en contrapartida,que els que passeu per aquí, comenteu o no, tampoc no sou qualsevol cosa, podeu estar contents, com divertits -i informats- a vegades us faig estar,tot explicant-vos una realitat que desconeixeu,a l'hora que jo conec la vostra. Tot i que US MANCA exlicar la vostra proposta
i per què aniria millor una societat plenament atea.
Vaig a passar el rosari, que va molt bé, i després a sopar. Adéu.

Anònim ha dit...

Oblides la canço de la Trinca Mama maca caca!

Anònim ha dit...

És curiós com pot vostè arribar a perdre tan els papers..estaria content Déu si veiés que per convèncer-nos ens ha d'insultar? mamons és el gran argument que aporta a favor de l’església? alguna idea més? no? doncs surto encara més convençut, realment sembla que no ha entès res de res..

Miri, per deixar les idees clares, m’estendré una miqueta per explicar-li com em sembla que pensem nosaltres (qualsevol maçó mamon que passi per aquí que em vulgui rectificar..)..pensem amb la raó. No sé si vostè sap què és això..és aquella eina de la ment humana que a base de certs arguments, arriba a certes conclusions..aquest arguments s’acostumen a buscar mínimament coherents (podria referir-me a una part del mètode cartesià que em sembla realment brillant..però això deu estar a la llista de llibres prohibits), i a partir d’aquests arguments arribem a conclusions racionals..però sense arguments, les coses no tenen sentit, i aquí és no coincidim, vostè creu que Déu és el gran argument..però per convèncer-nos no li servirà per res.

I consti que no crec, i aquí parlo per mi, que tot a la vida passi per això -la raó-. Crec que s’ha d’aprendre a discernir entre on hi hem d’aplicar més d’una cosa i on més d’una altra..però no s’equivoqui, no parlo de misteris..parlo de vida, vida on no tot és raó, on no hi ha veritats absolutes..on la raó no ens pot aportar absolutament tot..cal buscar un equilibri.. però tampoc em malinterpreti, quedo molt més aprop del seu amic Nietzsche que de l’església..això deu comportar foguera, no?

Per cert, és curiós que ens digui maçons, marxistes i maricons... després de tants exàmens i feina, és realment un plaer trobar-se amb un cop d’humor tan genial..

- Maçó: no m’ho havien dit mai..sí que és veritat que juguem a escacs, però vol dir vostè que n’hi ha per tant?

- Marxista: no em fa res, la veritat, no ho soc, crec que la teoria marxista té punts d’allò més interessants però al complert no funcionarà..també està dins el llibre prohibit?

-Maricón: Una altre vegada va equivocat..però comparteixo totalment les idees amb el company (ui, terminologia marxista, m’ha enganxat de ple!) Stark..no em repetiré

- Mamón: Una simple cita..d’un altre que deu estar a la llista de llibres prohibits..Noam Chomsky:

"...Si crees en la libertad de expresión entonces crees en la libertad de expresión para puntos de vista que te disgustan. Por ejemplo, Goebbels estaba a favor de la libertad de expresión para los puntos de vista que compartía, igualmente Stalin. Si estás a favor de la libertad de expresión, eso significa que estás a favor de la libertad de expresión precisamente para los puntos de vista que no compartes, de otra forma, no estarías a favor de la libertad de expresión.”

Osti, és veritat..que vostè hi deu estar en contra..bé, si se la pot llegir una altre vegada..

Acabo, pot vostè especificar quines mentides hem publicat dins aquest blog? Citades siusplau.. Ja posats, algun argument a favor de la tesi que som el mal? Argument, sí..ja sap que m’agraden prou..I per últim, un exercici, pot vostè demostrar lo de maçons, maricons, mamons i marxistes? Més arguments siusplau..Vinga va, que així demostrarà que realment vostè pot començar a pensar..i deixar de creure..

Li recomano, per finalitzar, la lectura de la Genealogia de la moral de Nietzsche..per reflexionar, res més..prou interessant..després torni’m a parlar dels motius de les coses..(merda.. deu estar també dins la Llista no?)

Salut!

a.

Anònim ha dit...

Ja contestaré una mica més, però em sembla que si jo no he entès res vostè ho ha entès malament. Jo no veig que hagi parlat de Déu i sinó de la església. A lo millor algun dia en parlarem si vol, tot i que no en sóc expert com segurament la majoria.Mentida per exemple, calúnnia injuriosa, ja que vol exemples, és dir que l'església és una institució assassina i calla del que s'ha fet en nom de la llibertat.

Anònim ha dit...

No ho sé en el cas dels altres, però en el meu cas, no em sento partícep de cap assassinat en nom de la llibertat, li puc assegurar. I no s'atreveixi a entaforar-me en el grup dels comunistes, de rebels...assassins. Perquè jo no pertanyo a ells, jo faig el meu camí, segons els meus principis que poden ser semblants als d'altre gent, però que al cap i a la fi, són els meus.

El que molesta als lectors del seu blog, em sembla -si més no a mi-, és que vostè justifiqui l'activitat d'una institució en la que ens ha demostrat que creu i admira, dient que no només l'han fet ells o vostès.

No pot dir "sí, sí, nosaltres n'hem cremat 50, però vosaltres 100...". Això és justificar, justificar, i no es pot justificar el vessament de sang, li puc assegurar, i menys per no seguir el camí d'aquest el vostre déu...

Faci post, vinga, faci'l, i expliqui'm perquè és bo, o justifiquim les antorxes. Ara, no faci servir ni l'argument anterior -que si la llibertat n'ha matat a més- ni cap altre a l'estil nen de 3 anys. I si no, admeti que l'Església ha fet moltes coses malament, i que en segueix fent.

-pel que fa al post... crec que altres usuaris ja han expressat perfectament què s'hi cou, aquí...-

lakk.

Anònim ha dit...

Reitero el que he dit en el diàleg. Aneu per bon camí però encara us falta un bull, encara mameu.Escolteu, aquí el que té els grans mitjans és el pensament progre, avui hi ha llibertat d'expressió només per a dir el que es correcte, Res més!No em direu que surtin moltes persones defensant l'església o contra la immigració. D'acord am chomsky, i tant.
Si no voleu ser entaforats en elc comunistes no culpabilitzeu el capitalisme.
Aquesta és gran: Aquests que perden el cul per la llibertat no se senten resposables dels morts en nom de la llibertat, en canvi els cristians hem de culpabilitzar-nos del que va fer algun cafre en aquests 2000 anys.Si home si, si voleu que digui que alguns homes de l'església han estat dolents ho diré. I què?
Reitero que és un plaer poder corregir, però també aprendre de tots. Tothom és benvingut al debat sempre que no s'inventi coses.



Anònim, fantàstic, ho afegiré al títol.

Anònim ha dit...

Acabo de venir del blog de LAKK i he decidit abaixar una mica el to. Però no em vingueu amb collonades!!:) Un no és una bailarina de rosa.

Noctas ha dit...

Que collons tú segueix amb el teu to. Tú ets dels que diu les coses donant un cop de puny a la taula i això està molt però que molt bé..saludus..

Anònim ha dit...

Noctas, gràcies de veritat, tens part de raó,però com a cristià hauria de ser més mansoi. Està clar que cal donar algun cop de puny sobre la taula, però -lo que deies un dia cridant a la revolta de veritat- té un perill: et pots trobar algun desgraciat, com aquests camioners violents, que hi ha gent que no sap quan ni a quí cal donar donar "els cops de puny" i l'estampin als morros del que no té culpa.

Anònim ha dit...

Dir que la llibertat no és una institució en la que un s'hi pugui afiliar, o no. Com a molt podem anar a llocs on s'actuï en llibertat, amb una llibertat demagògica. El que és evident, és que l'església sí que és una institució, on ens hi podem apuntar, o no, aquí el problema del vessament de sang...

I bé, espero equivocar-me, però l'imatge de vostè o qui sigui donant un cop a la taula, amb fa esgarrifances, em recorda a la violència. Espero equivocar-me.

Finalment, dir que el capitalisme i el marxisme no són les dues úniques maneres de organitzar la societat, per tant, es pot estar en un lloc fora de les dues, de fet, com porto dient des de fa temps, un pot estar en el seu propi grup, i ja està. I no crec que amb això un estigui... evitant mullar-se o esquivant alguna responsabilitat intel·lectual, simplement, es tracta de que el sistema de partidisme ideològic el considero invàlid.

Ah, voldria preguntar-li una cosa purament trivial, però que facilita les coses a l'hora d'adreçar-se algú i que evita mals entessos. És vostè un home? Ho dic, perquè l'altre un dia ho comentàvem amb una companya i els dos ens donava l'efecte de que ho era, però a mi m'agradaria confirmar-ho.

lakk.

Anònim ha dit...

No hi veig la calumnia en dir que l'esglèsia ha matat a molta gent i no dir res més..què vol, que li expiqui tota la història? em sembla realment llarg, estem parlant de l'esglèsia.. Tampoc entenc aquesta obsesió de enmarcar-me dins un grup determinat, amb els "altres". Jo, jo solet, sense pertanyer a ningún grup, expreso que l'esglèsia ha matat a molta gent durant molt temps..això és mentida? no em fagi riure..vol tota la història? sí, molts en nom de la llibertat han matat a molta gent, però què hi té a veure això? m'he posat jo a favor o en contra d'ells en algun moment? he dit que formi part d'algun grup més?..no es creu que algú sigui capaç de raonar per sí sol sense estar relacionat amb res més?
I segon, i crec que bàsic perquè poguem debatre com gent normal..intenti crear debat, no matar-lo..el debat és argumentar, explicar, raonar..sense això no podem debatre, que em sembla que és el que vol..hauré d'arribar a pensar que no vol arribar al final.. Sòcrates, un senyor que vosté deu pensar que era un simple deutor de galls, va establir dins la seva dialèctica, que tothom havia de tenir intenció de debat per a arribar a algún lloc, haviem d'intentar estar al mateix nivell (l'anomenada ironia socràtica..)..i això no s'aconsegueix amb aquest to de superioritat sense base amb el qual ens intenta convencer, i amb el que obviament no ens convencerà.
a.

Anònim ha dit...

I per últim...no s'enganyi, no pot vosté dir que està d'acord amb Chomsky i dir-nos mamons per parlar..no ho veu? no ha entès res..res de res..
a.

Anònim ha dit...

xD jajajajajjajaj

El diàleg alumne - mestre és fabulós, és graciosíssim, és...

!!

Salut, oh Gran Mestre!
jajajajaj...

g.

PD: jolines mestre Pafi, m'hagués agradat que em contestessis més preguntetes de les meves...

Anònim ha dit...

jo mirin no tinc ni moral ni remordiments ni res que se li assembli per tant, els insultare!
a tots sense excepció per estar discutin una cosa tan estúpida amb fonaments de sorra!
1.a. l'esglesia no és innecessària ja que com ha empresa s'ha creat per necessitat
2.l'esglesia és una empresa en tant que associació que es dedica a vendre un producte
3.ONG i esglesia es queden amb part dels diners per a accions humanitàries, però que collons com a mínim una part la donen a la gent que ho necessita no com vostés que malgasten el seu temps en discutir la utilitat de l'esglesia. Que se n'han mort 3 de negrets mentre a. escribia els seus comentaris!!
4.parlem de violència, el que fan es retreures mutuament qui ha matat més que l'altre (a no perdò que el senyor a. no és de cap ideoligia en concret, espera que ric). sapiguen que els morts morts estan i segurament foren molt útils en la seva època!
5. la llibertat??? si tots defensen la societat l'home maai podrà ser lliure i menys si s'està constantment preocupant de la llibertat, deixint-la de banda ja arribarà primer cal viure. vostès mateixos que la defensen estan coaccionan a pafiam perquè no els insulti pero no voliem llibertat? principi del dany potser?no crec que anomenar-los MAMONS els hagi fet gaire mal!
6.senyor lak jo si em sento particep de més d'un assasinat en nom de la llibertat!! i orgullós que n'estic! o potser voldria que aquell cotxe no hagués volat?? (per cert lak el sexe de pafiam tant se li hauria d'enrefotre no creu en la igualtat de sexes?) 7.a. no digui que no pertany a cap grup!!que no s'ho creu ni vostè!!que creu que és unic, especial per dir que JO JO i JO i no creure en ningú més!
8.seriosament els demano que no segueixin amb els arguments de ONG’s i branques caritatives de l’esglesia perquè són aquesta gent la única que mereix el respecte de tothom i en cap cas mereixen que vostés, burgesos sense res millor a fer que dir totneries, es dediquin a injuriar-los!!

Vagin tots a la merda i que els seus ideals els acompanyin!

Anònim ha dit...

Doncs, no. Perquè aquell cotxe, va matar algú. I, repeteixo, la violència no es pot justificar. Assassinar és privar a una persona de l'existència, un fet horrorós...

I li vaig demanar el sexe a Pafiam, com ja vaig dir, per curiositat, sé que és una cosa trivial, ja ho vaig dir, repeteixo. Si ell es va sentir ferit, qualsevol cosa, i de debó que em disculparé, la meva intenció per res del món era indignar ningú...

Ah, i potser estar discutint aquí, servirà perquè algun dia no es morin "negrets". El que és segur és que amb les seves propostes i premises em costa d'entendre un món sense violència, un món de felicitat, perquè vostè defensa l'assassinat. Com que "els morts morts estan i segurament foren molt útils en la seva època!"?

És que com és que no ens n'havíem adonat!!! És clar! El que hem de fer és imposar un militarisme dictatorial, i el que s'hi oposi, al hollo! I de fet li podrem agrair, oi, perquè és clar, ens haurà estat molt útil per tenir la gent espantada...

Vinga, perquè no va a casa seva, i es planteja, el que s'ha discutit aquí... Si justifica la violència i les morts, i és més, les considera, útils... doncs llavors hi ha molta feina amb vostè...

lak.

Anònim ha dit...

Ha ha, el que faltava! els curiosos plantejaments, alguns no banals, de vida viure -vaja nick noi-.Estaria bé que ens desemvolupés el moll de l'òs de la seva teoria que la llibertat es guanya vivint-la cada dia(és això?)Ara bé, crec que aquestes discusions que tenim son de tot menys banals.Cap discusió és banal,i menys la feta entre esssers pensants i inquiets.
Si, Stark,m'oblidava. Has filat prim,quan parlo de marxistes parlo de marxistes confesos o no i de tota la tropa socialista i esquerrana infectada dels anticossos del virus roig i que no n'es conscient. Maçons, hi ha una obediència "bona" i l'altra que és totalment anticatòlica.És del domini públic.
Cordons, em pensava que estava més clar, quan parlo d maricons parlo només del LOBBY gai, dels gais com a lobby, per si no ho sabeu, un de les forces més enemigues de l'Església, amb falsetats i mentides.(potser tenen complex de culpa?)Lo de mamons ho aclareixo al final.

Sí, Viure, a mi també em deixa perplex aquesta falta de definició d'a i lakk. Seràn maçons encara que ho neguin?Com a catòlic estic però al mateix vaixell del pacifisme. Veig que bàsicament la violència és la gran acusació als catòlics. Ja te pebrots!! (de coses que van passar fa segles!)

No m'he enfadat per lo del sexe. Però els àngels no en tenim.És broma. L'únic, si no em preocupa si m'intriga, és que m'hagin confós amb una doncella.

Aclareixo de nou, quan ataco no ho faig contra els agnòstics ni ateus, ho faig contra els calumniadors i injuriosos de mala fe. Però també als que s'els creuen i escampan les seves patranyes -els mamons, de "bona fe"- i que no s'han preocupat d'escoltar la versió catòlica.Estic contra la ignorància i la mentida.La veritat ens farà lliures. Si Stark, cal definir el debat i ho intentaré fer amb quatre ratlles aviat per anar treient conclusions, tot sabent que tan el que ha mamat amor com odi a lo sagrat dificilment canviarà. O no.